'Philippe Clement wil Club beroven van sterkhouder én publiekslieveling'

'Philippe Clement wil Club beroven van sterkhouder én publiekslieveling'
Zaterdag 19 maart 2022 - 08:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge houden ze rekening met het vertrek van enkele sterkhouders. Noa Lang trekt zeker de deur achter zich dicht. Charles De Ketelaere volgt waarschijnlijk. Al wil het goudhaantje ook nog wel een (half) seizoen blijven bij 'zijn' Club.

Maar daar stopt het niet, want ook Hans Vanaken zou Club Brugge wel eens kunnen verlaten. Hij wordt binnenkort vader en bij Het Laatste Nieuws sprak hij zich recent uit over een mogelijke transfer. "Met grotere kinderen is een transfer volgens mij moeilijker, dan met een baby. De eerste drie jaar beseft dat kindje toch niet waar het opgroeit", zei hij.

West Ham was al geïnteresseerd in de Brugse sterkhouder en publiekslieveling, maar ook Philippe Clement zou hem naar verluidt graag binnenhalen. Hij bouwde immers een goede relatie met hem op en dat zou wel eens in zijn voordeel kunnen spreken. Zijn marktwaarde wordt geschat op zestien miljoen euro.

De vraag is niet of AS Monaco dat kan betalen, maar wel of Philippe Clement volgend seizoen nog de lakens uitdeelt bij de Franse topclub. Ze werden namelijk uitgeschakeld in Europa en in de beker en daarnaast staan ze op een teleurstellende achtste plaats. Ver weg van de beoogde top drie dus.

Poll: Denk je dat Hans Vanaken volgend seizoen nog bij Club Brugge speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  West Ham

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022