Paul Gheysens krijgt serieuze mokerslag na veelbesproken persconferentie

Paul Gheysens krijgt serieuze mokerslag na veelbesproken persconferentie
Donderdag 24 maart 2022 - 09:30   I   door Redactie

Antwerp verraste iedereen toen het Marc Overmars aanstelde als technisch directeur. In Nederland loopt er nog een onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag in zijn periode bij Ajax.

Heel wat mensen zijn niet opgezet met de keuze van de Great Old en dat geldt ook voor enkele sponsors. HR-bedrijf Select Group heeft naar aanleiding van de aanstelling van Overmars beslist om de partnership met Antwerp niet te verlengen. De eerste van velen?

"We betreuren het ten zeerste dat men tijdens de persconferentie het moment voorbij liet gaan om sereen, behoedzaam en weloverwogen te getuigen van dit proces van zelfreflectie en het verworven inzicht, noch door de directie van RAFC noch door de heer Overmars zelf", verscheen in een formeel bericht.

Daarnaast werden ze niet geconsulteerd of geïnformeerd en dat stoot hen tegen de borst. "Enige zorgvuldigheid in de communicatie of het omgaan met de problematiek hebben wij eveneens niet gehoord of gezien", gingen ze verder. "Wij hebben dan ook beslist om ons partnership niet te zullen vernieuwen voor het seizoen 2022 - 2023."

Poll: Denk jij dat er nog sponsors de samenwerking zullen stopzetten door Overmars?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024