Vincent Kompany krijgt flinke klap in aanloop naar levensbelangrijk tweeluik

Vincent Kompany krijgt flinke klap in aanloop naar levensbelangrijk tweeluik
Donderdag 24 maart 2022 - 15:00   I   door Redactie

Na de nederlaag tegen AA Gent heeft Anderlecht het niet meer zelf in handen, maar ook de concurrenten kunnen nog punten laten liggen. Daarom is een zes op zes tegen Charleroi en KV Kortrijk een must.

Vincent Kompany heeft de paars-witte succesformule gevonden. Met Majeed Ashimeru komen er heel wat meer aanvallende impulsen vanuit het middenveld. De Ghanees is een onmisbare schakel geworden in de ploeg van Anderlecht.

Zijn goede vorm is ook bij de bondscoach niet onopgemerkt voorbijgegaan, maar daarin was vreemd genoeg geen plaats voor Ashimeru. Ook legende Asamoah Gyan keek eens raar op. "Ashimeru is na Partey de beste middenvelder die Ghana heeft, geen discussie mogelijk", tweette hij zelfs.

Het blijkt nu geen keuze van de bondscoach te zijn. Het Laatste Nieuws meldt dat de Ghanees geblesseerd is. Tegen AA Gent verstuikte hij zijn enkel en daar ondervindt hij nog steeds last van. Vincent Kompany zal hem twee tot zes weken moeten missen. Een serieuze domper dus in de strijd om play-off 1.

Poll: Denk je dat Anderlecht zes op zes pakt tegen Charleroi en KV Kortrijk?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Charleroi  I  KV Kortrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024