Wesley Sonck kan het amper geloven en krijgt zware domper te verwerken

Wesley Sonck kan het amper geloven en krijgt zware domper te verwerken
Dinsdag 29 maart 2022 - 18:15   I   door Redactie

Wesley Sonck houdt zich tegenwoordig met vanalles en nog wat bezig. Op dit moment is hij vooral bezig met zijn job als trainer bij de Belgische U19.

België-Italië 0-2

Beide ploegen stonden voor de aftrap aan de leiding met vier op zes. Net als Italië speelde België gelijk tegen Duitsland en won het van Finland. De Italianen hadden echter een beter doelpuntensaldo, dus hadden ze een streepje voor op de Belgen. Het was alles of niets voor de troepen van Wesley Sonck dinsdagnamiddag.

Het was immers de laatste en allesbepalende wedstrijd, want enkel de groepswinnaar krijgt een ticket voor het EK. Jammer genoeg voor Sonck en de jonkies konden ze de drie punten niet binnenhalen. Sonck begon aan de wedstrijd met Club-talenten Mbamba, Sandra en Audoor en met KRC Genk-talent Oyen in de basis.

De wedstrijd werd in de eerste helft al beslist. Twee doelpunten van de Italianen waren voldoende om de Duivels een ferme mokerslag te verkopen. Zelf scoorden de Duivels niet meer en zo mogen ze het EK dus jammer genoeg helemaal vergeten.

Doelpuntenmakers:

9' Miretti 0-1, 45' Casadei 0-2

Poll: Denk je dat Wesley Sonck een goede trainer is voor de U19?

TAGS  I  Rode Duivels  I  U19  I  Italië  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Duitsland  I  Finland  I  Italië

dinsdag 28 maart 2023

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023