Gefrustreerde Schreuder ziet nachtmerrie uitkomen: "Dat vind ik heel vreemd"

Gefrustreerde Schreuder ziet nachtmerrie uitkomen:
Woensdag 30 maart 2022 - 18:00   I   door Redactie

De interlandperiode zit er bijna op, dus is het opnieuw tijd voor de Jupiler Pro League. En daar is het Club Brugge die vrijdag de spits afbijt tegen Beerschot.

Het woord 'bijna' in bovenstaande inleiding is niet onbelangrijk. Want bijvoorbeeld Tajon Buchanan kan woensdagnacht nog in actie komen met Canada op het veld van Panama. De Canadezen zijn al geplaatst zijn voor het WK, maar winst kan hen voor de loting nog van Pot vier naar Pot drie brengen.

Het maakt dat de flankaanvaller ten vroegste donderdagavond in Brugge zal landen met mogelijk drie zware matchen in de benen. Een sportieve nachtmerrie en onmogelijk om dan wedstrijdfit te raken voor de partij tegen Beerschot. Tot grote ergernis van Alfred Schreuder.

De trainer haalde voor de interlandperiode al uit naar de kalender en het feit dat blauw-zwart vrijdag al moet spelen. "Dat vind ik heel vreemd", aldus Schreuder. "Wij hebben de meeste internationals en dan zouden wij als eerste aan de bak moeten? Dat is toch een nadeel en echt niet over nagedacht."

Poll: Snap jij dat Club Brugge vrijdagavond al moet spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Beerschot  I  Canada  I  Panama

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024