Alfred Schreuder en Lang onverwachts rond de tafel bij Club Brugge: "Helaas"

Alfred Schreuder en Lang onverwachts rond de tafel bij Club Brugge:
Vrijdag 01 april 2022 - 16:30   I   door Redactie

Vrijdagavond bijt Club Brugge op het veld van Beerschot de spits van de 33ste speeldag af. Maar ondanks de interlandbreak zal er niet veel veranderen.

Want waar sommige internationals indruk kunnen maken bij hun nationale ploeg en zo iets forceren bij hun club, geldt dat zeker niet voor Noa Lang. Integendeel, de flankaanvaller kreeg van Nederlands bondscoach Louis van Gaal geen enkele speelminuut.

Tegen Duitsland moest hij dinsdagavond de hele tijd wezenloos voor zich uitstaren op de bank, enkele dagen eerder tegen Denemarken was hem zelfs geen plaatsje in de wedstrijdselectie gegund. En dat helpt hem natuurlijk ook niet vooruit bij Club Brugge.

Vandaar dat Alfred Schreuder zich genoodzaakt zag om met zijn landgenoot rond de tafel te gaan zitten. "Ik heb met Noa donderdagochtend gesproken en dat was een goed gesprek", aldus Schreuder. "Helaas heeft hij niet gespeeld."

Keuze

"Maar dat is natuurlijk de keuze van de bondscoach." Net zoals het Schreuders keuze is om Lang ook niet op te stellen bij blauw-zwart. "We weten allemaal dat hij een goede speler is, maar iedereen heeft ook gezien dat we voorin veel concurrentie hebben", gaf hij Lang weinig hoop.

Poll: Snap je dat Van Gaal Lang niet liet spelen bij Nederland?

TAGS  I  Beerschot  I  Club Brugge  I  Oranje  I  Denemarken  I  Duitsland

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024