Marc Overmars en Antwerp schrikken zich rot na onverwachte actie supporters

Marc Overmars en Antwerp schrikken zich rot na onverwachte actie supporters
Zondag 03 april 2022 - 08:00   I   door Redactie

OHL-Antwerp was zaterdagavond opvallend om meer dan één reden en die waren niet altijd sportief. Want het was toch even slikken bij wat er zich op de tribunes afspeelde.

Het stadion van OHL leek voor, tijdens en na de match bij momenten op 't Kiel. En die vergelijking met het stadion van de stads- en aartsrivaal van Antwerp maken we niet zomaar. Gek genoeg lag dat ook aan de Antwerp-supporters.

Want die staken - net zoals hun rivalen vaak doen - verrassend de draak met hun nieuwe sportief directeur Marc Overmars. Er werd opeens duidelijk verwezen naar het grensoverschrijdende gedrag bij Ajax, de reden waarom de Nederlander er moest opstappen. 

Zo had een fan onder meer een grote opblaasbare penis bij, een verwijzing naar de dickpics die Overmars naar vrouwelijke collega's stuurde. Daarnaast werd er ook ludiek gezongen. "Schatje mag ik je foto, heb je een foto voor mij, doe er ook een dickpic bij."

Groen lachen

Benieuwd of en wat er volgende speeldag op de Bosuil van acties zullen komen. Ludiek bedoeld, maar voor Overmars zelf en het hele Antwerp-bestuur zal het na alle heisa die er geweest is wellicht maar groen lachen zijn.

Poll: Vind je dit ludiek?

TAGS  I  OHL  I  Antwerp  I  Beerschot

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024