Romelu Lukaku in de problemen bij Chelsea: "Dát gaat hem achtervolgen"

Romelu Lukaku in de problemen bij Chelsea:
Donderdag 07 april 2022 - 19:30   I   door Redactie

Komt het ooit nog goed tussen Romelu Lukaku en Chelsea? Het valt te betwijfelen. Thomas Tuchel gebruikt hem tegenwoordig als invaller. Dat was ook het geval in de kwartfinale van de Champions League tegen Real Madrid.

Romelu Lukaku werd 25 minuten voor tijd ingebracht en kreeg twee grote kopkansen, maar scoren deed hij niet. "De eerste mikte hij heel onhandig naar de cornervlag, de tweede toonde het totale gebrek aan vertrouwen", aldus Peter Vandenbempt bij Sporza. "In het shirt van de Rode Duivels werkt Lukaku zo’n mogelijkheid altijd af."

"Dit gaat hem achtervolgen", ging Vandenbempt verder. "Er was opnieuw niks voor Lukaku om zich aan op te trekken. Lukaku zal hier ongetwijfeld uitgeraken, maar het zou een mirakel zijn mocht het dit jaar nog goedkomen bij Chelsea."

Lukaku zelf is ook niet tevreden bij Chelsea en dus zou een uitleenbeurt een mogelijke oplossing kunnen zijn. Naar verluidt is Inter geïnteresseerd om hem op huurbasis over te nemen. Afwachten waar we Big Rom volgend seizoen zien spelen.

Poll: Zal Lukaku ooit nog potten breken bij Chelsea?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Inter

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024