'Gent ziet smaakmaker en publiekslieveling absolute droomtransfer maken'

'Gent ziet smaakmaker en publiekslieveling absolute droomtransfer maken'
Dinsdag 12 april 2022 - 09:00   I   door Redactie

AA Gent kende twee ontgoochelende weken. Eerst was er het VAR-fiasco tegen Cercle Brugge. Daarna verpulverden de Buffalo's OHL, maar door de zege van Anderlecht moeten ze toch aantreden in de Europe play-offs.

Een serieuze teleurstelling dus voor Hein Vanhaezebrouck en co. Daar komt ook nog eens bij dat er mogelijk enkele sterkhouders de deur achter zich dichttrekken. Tarik Tissoudali geniet naar eigen zeggen interesse vanuit binnen- en buitenland.

Het Nieuwsblad weet dat de Marokkaanse international gevolgd wordt door het Spaanse Valencia. Er zouden zelfs al gesprekken geweest zijn tussen beide partijen, maar tot een concreet bod kwam het vooralsnog niet. Als hij zich ook nog in de kijker speelt in de bekerfinale en in de play-offs lijkt hij onhoudbaar voor Gent.

Al zou Laurent Depoitre daar wel eens een groot aandeel in kunnen hebben. Hij tekende onlangs nog een nieuw contract en hoopt dat zijn spitsbroeder hetzelfde zal doen. Tissoudali zelf zou niet weigerachtig staan tegenover een verlenging, maar dan zal er financieel wel het één en ander aangepast moeten worden.

Poll: Is Tissoudali klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  AA Gent  I  Cercle Brugge  I  Anderlecht  I  OHL  I  Valencia

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022