Philippe Clement verrast Club Brugge-fans: "Zíj zullen kampioen worden"

Philippe Clement verrast Club Brugge-fans:
Donderdag 14 april 2022 - 14:00   I   door Redactie

De laatste maanden bij Club Brugge had Philippe Clement het bijzonder moeilijk. Blauw-zwart bleef onder de verwachtingen en verloor dan ook nog eens de derby van Cercle Brugge. In januari maakte hij de overstap naar AS Monaco.

Daar heeft hij naar eigen zeggen geen tijd om te kijken naar de wedstrijden van Club Brugge, maar hij volgt hen nog steeds. "Er worden nog geregeld berichtjes over en weer gestuurd", zei hij bij Het Belang van Limburg. "Club blijft voor mij heel speciaal."

Tijdens de laatste maanden was hij toch niet meer zo geliefd bij de meeste fans. Het was duidelijk op tussen hen en de coach, maar toch blijft hij fan van Club Brugge. Volgens Clement heeft Club er goed aan gedaan om Andreas Skov Olsen en Tajon Buchanan binnen te halen.

"Ze hebben daardoor nu een heel brede en sterke kern. Ik ben ervan overtuigd dat ze opnieuw kampioen worden en dan zullen we er hier zeker een glaasje op drinken", glimlachte hij. Een slecht gevoel heeft hij duidelijk niet overgehouden aan zijn laatste maanden bij Club. Ondanks de verstoorde relatie tussen hem en de fans.

Poll: Heeft Club Brugge de beste kern van de Belgische competitie?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Cercle Brugge

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022