KRC Genk verandert van koers en pakt uit met drie nieuwe 'versterkingen'

KRC Genk verandert van koers en pakt uit met drie nieuwe 'versterkingen'
Zondag 17 april 2022 - 22:20   I   door Redactie

Voor KRC Genk is het hopen dat er nog iets uit de bus komt in play-off 2 en voor de rest dit seizoen zo snel mogelijk vergeten.

Voor volgend jaar zal er alleszins uit een ander vaatje getapt moeten worden en dat beseffen ze bij de Limburgers maar al te goed. Minder buitenlanders en meer inzetten op de eigen jeugd is alleszins één van de deviezen.

En dat verkondigde Head of Football Dimitri De Condé ook met zoveel woorden. Aanleiding was de titel die de beloften veroverden na een geweldig seizoen met 53 op 57. Daarvan zullen er zeker al drie doorschuiven naar de A-kern.

"We hebben Adnane Abid langer kunnen vastleggen en hij krijgt zijn kans bij de A-kern", aldus De Condé. "Dat geldt ook voor Bilal El Khannous die eraan komt, net als Kelvin John. Het is ons doel om op termijn veel spelers uit de eigen jeugd in de A-ploeg te hebben."

Talenten

Adnane Abid is een 18-jarige flankaanvaller, die recent bijtekende tot 2025. Bilal El Khannous is dan weer een 17-jarige aanvallende middenvelder, die nog tot 2023 vastligt. Kelvin John een 18-jarige Tanzaniaanse aanvaller, nog onder contract tot 2024.

Poll: Vind je dit een goede koerswijziging?

TAGS  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024