'Courtois en Hazard blijven stomverbaasd achter na spektakel bij Real'

'Courtois en Hazard blijven stomverbaasd achter na spektakel bij Real'
Zaterdag 23 april 2022 - 08:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois is één van de smaakmakers bij Real Madrid, terwijl Eden Hazard zich al focust op volgend seizoen. Al is de kans niet bijster groot dat hij dan meer speelkansen zal krijgen.

Want volgens AS gaat Real Madrid alle registers opentrekken om een monsterploeg te bouwen. Kylian Mbappé wordt al maanden gelinkt aan een overstap naar de Koninklijke, maar de Franse superster is niet de enige die richting de Spaanse hoofdstad lijkt te trekken.

Uiteraard zal de ploeg rond hem gebouwd worden, maar volgens de krant komen daar nog minstens twee toppers bij in de zomer. Antonio Rüdiger heeft zijn salariseisen aangepast en de kans is groot dat de Chelsea-verdediger in de zomer gratis naar Real trekt.

Daarnaast willen ze ook verjonging op het middenveld en daarvoor gaan ze aankloppen bij AS Monaco. Aurélien Tchouameni is de volgende in de rij die deel mag uitmaken van het superteam van de huidige Spaanse nummer 1. Thibaut Courtois en Eden Hazard wachten vol ongeduld af. Al zal vooral Courtois daar tevreden mee zijn.

Poll: Denk je dat Hazard volgend seizoen meer kansen zal krijgen bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  AS Monaco  I  Rode Duivels

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022