Marc Degryse heeft het echt volledig gehad: "Dit is toch niet meer normaal?"

Marc Degryse heeft het echt volledig gehad:
Maandag 25 april 2022 - 12:00   I   door Redactie

Voor analisten en waarnemers is play-off 1 normaal een voetbalfestijn waar ze van kunnen smullen. Behalve dan voor Marc Degryse.

Want als ex-Anderlecht-speler valt het hem (te) zwaar om paars-wit zo te zien afgaan. Het maakt hem zelfs boos. Dat de Brusselaars tegen Union zo slap aan de match begonnen, vlak na die bekerfinale waar ze zó een dreun kregen, gaat er bij hem echt niet in.

"Kompany zegt dat hij de kalmste trainer is van de vier coaches in play-off 1. Wel, zo speelt zijn ploeg ook. Jezus Christus. Dit is toch niet meer normaal?", gaat de analist  fel tekeer in zijn column in Het Laatste Nieuws.

"Goeie ploegen trekken de juiste lessen uit de fouten die ze gemaakt hebben, maar Anderlecht doet gewoon op dezelfde manier verder", vervolgt hij. "Op KV Kortrijk, tijdens de bekerfinale, nu op Union... Dan loopt er toch iets fundamenteels mis."

Pijnlijk

Op het einde wordt het Degryse zelfs teveel. "Ach, Anderlecht is te pijnlijk geworden om over te praten. Deelname aan play-off 1: dát zal het dan zijn. Dit Anderlecht moet het hebben van woorden. Want op het veld komt er slechts weinig van."

Poll: Snap je Degryse?

TAGS  I  Union  I  Anderlecht

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024