'Dries Mertens en Kat Kerkhofs worden verrast en kunnen opgelucht ademhalen'

'Dries Mertens en Kat Kerkhofs worden verrast en kunnen opgelucht ademhalen'
Dinsdag 26 april 2022 - 12:30   I   door Redactie

Voor wie het nog niet wist: Dries Mertens en Kat Kerkhofs zijn enorm gelukkig in Napels met hun zoontje Ciro Romeo. Het blijft echter de vraag waar we de Rode Duivel volgend seizoen aan het werk zullen zien.

De kans zit er wel degelijk in dat zijn contract met een jaar verlengd zal worden. Dan zou hij wel heel wat water bij de wijn moeten doen, maar dat ziet hij wel zitten. Afgelopen weekend mocht hij nog eens starten in de basis en hij bedankte meteen met een doelpunt.

Ondanks een dubbele voorsprong verloor Napoli de wedstrijd met 3-2. Genoeg reden voor voorzitter Aurelio De Laurentiis en coach Luciano Spalletti om een strafkamp in te lassen. Die zou normaal gezien dinsdag van start gaan en daar zagen Dries Mertens, Kat Kerkhofs en kleine Ciro Romeo ongetwijfeld tegenop.

Volgens onder meer Il Napolista komt er nu toch geen strafkamp. Normaal gezien zouden de spelers tijdens het kamp slapen in hotel Castel Volturno, maar dat blijkt volgeboekt. Dries Mertens kan dus toch gewoon tijd spenderen bij zijn gezinnetje. Al zullen de trainingen bij Napoli niet min zijn deze week.

Poll: Vind jij dat een strafkamp moet kunnen na een slechte prestatie?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Napoli  I  Empoli

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022