'Uitstekend nieuws voor Club Brugge: Gekke miljoenentransfer op komst'

'Uitstekend nieuws voor Club Brugge: Gekke miljoenentransfer op komst'
Donderdag 05 mei 2022 - 21:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft iets goed te maken op de transfermarkt. Met het oog op de mislukte zomer van vorig jaar, maar ook met dé floptransfer van twee jaar geleden.

Want toen brak blauw-zwart met David Okereke alle records door maar liefst acht miljoen euro neer te tellen voor de Nigeriaanse aanvaller. Geld dat Okereke op het veld evenwel nooit waard bleek te zijn. Vandaar ook dat de Bruggelingen van hem af willen.

Nu hij overbodig is, probeert Club Brugge dan ook zoveel mogelijk te recupereren. Een eerste poging in de vorm van een aankoopclausule die gelicht kon worden door Venezia mislukte.

De Italiaanse club huurde Okereke dit seizoen en was ook tevreden, maar heeft door de nakende degradatie geen budget. Club Brugge zat al met de handen in het haar, maar er zou toch witte rook zijn.

Indruk

Vanuit Italië klinkt het immers dat niemand minder dan... Milan zijn oog laten vallen heeft op de spits. Dat lijkt een gekke transfer, maar blijkbaar heeft de Bruggeling indruk gemaakt op de Italiaanse topclub.

Milan strijdt nog altijd volop voor de titel met stadsgenoot Inter, maar zou daarna wel een bod uitbrengen op Okereke. Club Brugge rekent erop vijf van de acht miljoen euro te recupereren. Afwachten of dat ook lukt.

Poll: Denk je dat Club nog 5 miljoen zal krijgen voor Okereke?

TAGS  I  Club Brugge  I  Spezia  I  Venezia  I  Milan  I  Inter

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022

zaterdag 26 november 2022