Jan Mulder spaart Club Brugge niet: "Wie de trainer ook is, dát kan niet!"

Jan Mulder spaart Club Brugge niet:
Zaterdag 07 mei 2022 - 08:00   I   door Redactie

Zondag krijgen we het eerste duel tussen Union en Club Brugge. Beide trainers minimaliseren het belang van de onderlinge duels, maar iedereen weet wel beter. De ploeg die zondag wint, zet een grote stap richting titel.

In de reguliere competitie is Club Brugge de enige ploeg die nog niet verloor van Union. In het Dudenpark werd het 0-1 dankzij een doelpunt van Sobol. Op Jan Breydel werd het een droge 0-0. Twee keer was Union misschien zelfs de betere ploeg. Op het einde tellen alleen de punten.

Marc Degryse herinnert zich bij Het Laatste Nieuws nog dat Alfred Schreuder in Brugge Noa Lang wisselde voor Eder Balanta. "Dan zou ik ermee ophouden. Schoenen aan de haak en klaar. Wie de trainer ook is, dát kan niet", reageerde Jan Mulder keihard.

"Ik zie Lang graag bewegen. Een mooie dribbelaar ook", haalde hij de loftrompet boven. "Ik ben een fan van de technisch mooie Lang, maar vind hem wel een beetje onbetrouwbaar. Fladderend. Hij moet toch ook een keer constant beginnen te presteren. Net zoals Zirkzee. De terloopse sterren."

Poll: Wie verdient de titel het meest?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024