'Belgische topclub pusht, Rabbi Matondo duurste transfer ooit bij Cercle'

'Belgische topclub pusht, Rabbi Matondo duurste transfer ooit bij Cercle'
Maandag 09 mei 2022 - 22:30   I   door Redactie

Eén van de revelaties van het huidige seizoen was zonder twijfel Rabbi Matondo, de sneltrein van Cercle Brugge. Maar of hij daar volgend jaar nog speelt?

De interesse is alleszins groot. Van de Belgische topclubs is geweten dat KRC Genk aan de Welshman snuffelt en ook Antwerp toont concrete belangstelling. Alles wijst erop dat de 21-jarige aanvaller klaar is voor een stap hogerop, maar dat is buiten Cercle Brugge gerekend.

Want Matondo wordt door groen-zwart gehuurd van Schalke 04 mét aankoopoptie. En ook al bedraagt die maar liefst drie miljoen euro, Cercle Brugge wil er toch voor gaan. "We proberen Rabbi te overtuigen dat het best is voor hem om nog even bij Cercle te blijven”, aldus sportief directeur Carlos Avina.

"Hij kent ons voorstel, maar er zijn natuurlijk ­limieten", vervolgt Avina. "Veel zal afhangen van wat hij zelf wil", klinkt het op de website van Cercle Brugge. Het Nieuwsblad weet dat als hij bij de Bruggelingen blijft, de goalgetter de duurste transfer ooit wordt van de Vereniging.

Poll: Waar zou je Rabbi Matondo het liefst zien spelen?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Schalke 04  I  Manchester City  I  KRC Genk  I  Antwerp

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022