'Tielemans verandert plots van gedacht en kiest onverwachte bestemming'

'Tielemans verandert plots van gedacht en kiest onverwachte bestemming'
Dinsdag 24 mei 2022 - 21:00   I   door Redactie

Dat Youri Tielemans bij Leicester City aan zijn laatste seizoen bezig was stond al vast, alleen zijn volgende club moest nog bepaald worden.

Een belangrijke voorwaarde voor de Rode Duivel was dat die club volgend seizoen zou aantreden in de Champions League. Kwestie van zich te kunnen tonen op het allerhoogste niveau.

Arsenal - dat een goede kans maakte om Tielemans binnen te halen- was lang goed op weg om zo’n ticket te bemachtigen, maar gaf het op het einde van de competitie nog uit handen. The Gunners moeten genoegen nemen met een Europa League-ticket.

Daardoor dreigde een toptransfer voor Youri Tielemans in het water te vallen. Maar volgens The Telegraph zou Tielemans nog steeds bereid zijn in zee te gaan met Arsenal. Onder meer omdat trainer Arteta himself bijzonder veel vertrouwen heeft in de Rode Duivel.

Kassa

Een verrassing, maar daar geeft Leicester niet om. The Foxes hopen op een transfersom van een slordige 35 miljoen euro voor de 25-jarige middenvelder. Arsenal zou de onderhandelingen dan weer willen aanvatten met een bod van 29 miljoen euro.

Poll: Vind je Arsenal ook zonder Champions League een mooie bestemming?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Leicester City  I  Arsenal

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022