OFFICIEEL: Toptarget van Club Brugge kondigt zijn afscheid bij Barcelona aan

OFFICIEEL: Toptarget van Club Brugge kondigt zijn afscheid bij Barcelona aan
Donderdag 26 mei 2022 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge laat er geen gras over groeien. Amper één dag na de aanstelling van Carl Hoefkens staat blauw-zwart op het punt om een grote inkomende transfer af te ronden.

Want nadat eerder al bekend raakte dat de Bruggelingen dicht bij een akkoord met de  23-jarige aanvaller Ferran Jutgla stonden, heeft de Spanjaard zelf nu ook zijn afscheid bij de beloften van Barcelona aangekondigd.

Daarnaast bevestigt de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano nu ook de overgang naar Club Brugge. Het wordt volgens hem een definitieve transfer waarbij blauw-zwart zo'n zes miljoen euro gaat betalen.

Het jeugdproduct van Espanyol speelt sinds vorige zomer voor de beloften-ploeg van Barcelona, waar hij ook al in actie kwam voor de eerste ploeg. Jugtla vertrekt omdat hij absoluut meer aan spelen wil toekomen op het hoogste niveau.

Champions League

Naast Club Brugge was ook Villarreal zwaar geïnteresseerd, maar het gegeven dat hij Champions League-voetbal kan spelen heeft de keuze van het toptalent doen overhellen naar de kersverse Belgische kampioen. 

Poll: Denk je dat deze transfer een succes kan worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Barcelona  I  Villarreal  I  Espanyol

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022