Antwerp-supporters krijgen opeens ijskoude douche: "Een garantie op fiasco"

Antwerp-supporters krijgen opeens ijskoude douche:
Vrijdag 27 mei 2022 - 19:00   I   door Redactie

Heel wat clubs zullen er volgend seizoen helemaal anders uit zien. Ook bij Antwerp waait er een nieuwe wind. Brian Priske werd aan de deur gezet en Mark van Bommel werd gehaald als vervanger.

Daarnaast heeft de Great Old nog heel wat Nederlanders in de staf. Ook in Nederland zijn ze duidelijk bezig met onze competitie, want analist Valentijn Driessen praatte over Antwerp bij Vandaag Inside.

"Stel je voor dat er bij AZ vijf Belgen zitten, dan denk je toch ook: ‘Waar gaat dit over?’ Als ze dan nog allemaal kwaliteiten hebben…", stak hij scherp van wal in het Nederlandse praatprogramma.

"Maar Andries Ulderink en John Stegeman zitten erbij als assistenten, dan nog een fysio, een videoanalist, Marc Overmars… Tenzij je heel veel geld hebt is dat toch een garantie op een fiasco?", aldus Driessen. Gelukkig voor Antwerp is er Paul Gheysens.

Hoger niveau

Maar volgens de analist heeft hij niet genoeg financiële middelen om met deze staf zijn club naar een hoger niveau te tillen. Een nogal vreemde opmerking gezien het parcours Antwerp de voorbije jaren afgelegd heeft. Alleszins wordt het afwachten wie gelijk zal krijgen.

Poll: Denk jij dat Mark van Bommel zal slagen bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp

maandag 4 juli 2022

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022