Transfermarkt: Matondo naar Club Brugge, verrassende vervanger voor Rits?

Transfermarkt: Matondo naar Club Brugge, verrassende vervanger voor Rits?
Vrijdag 03 juni 2022 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 juli gaat de transfermarkt weer officieel open. Er worden nu echter al volop zaken gedaan, want overal lopen de competities ten einde. De laatste transfergeruchten kan je volgen in een handig overzicht op Voetbal24!

*Nu Cercle Brugge de aankoopoptie (van 3 miljoen euro) op revelatie Rabbi Matondo niet gelicht heeft en hij na het vertrek van Kompany ook niet Anderlecht wil, kunnen de andere Belgische topclubs hun kans te wagen bij Schalke 04, inclusief kampioen Club Brugge.

*Naast Casper Nielsen van Union is blauw-zwart ook nog geïnteresseerd in KV Mechelen-smaakmaker Vinicius Souza. Dat Club voor twee middenvelders gaat is door de zware blessure van Mats Rits.

*De Bruggelingen gaan er ook alles aan doen om het vertrek van Charles De Ketelaere naar Milan tegen te houden. Met het nakende vertrek van Noa Lang willen ze niet nog een belangrijke aanvaller zien vertrekken.

*Sargis Adamyan zal dan wel weer weggaan bij de kampioen. De aankoopoptie bij Hoffenheim lijkt niet gelicht te gaan worden.

*Anderlecht heeft de hint van Joshua Zirkzee dat hij wel wil blijven goed begrepen en gaat een serieuze inspanning leveren om hem definitief weg te halen bij Bayern München.

*Antwerp gaat na het aanstellen van Mark van Bommel met de grove borstel door de selectie. Ally Samatta, Alireza Beiranvand, Sander Coopman, Nill De Pauw en Nana Ampomah vertrekken al zeker. En er zullen nog spelers volgen.

*Sinan Bolat heeft een contract voor vier jaar bij Westerlo getekend.

Poll: Denk je dat Matondo vaste waarde zou kunnen worden bij Club Brugge?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024