‘Club en Vincent Mannaert pakken groots uit en gaan shoppen bij Barcelona’

‘Club en Vincent Mannaert pakken groots uit en gaan shoppen bij Barcelona’
Woensdag 27 juli 2022 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge is met een positieve noot aan de competitie begonnen. Afgelopen zondag wisten ze de drie punten thuis te houden tegen Genk. De verdediging leek weliswaar niet voldoende onderbouwd om zowel voor de titel te kunnen gaan, als Europees mee te strijden.

Om daar iets aan te veranderen, kijken Club Brugge en Vincent Mannaert naar het grote FC Barcelona. Volgens Relevo heeft Club zijn vizier op Oscar Mingueza gericht. Club kan weliswaar op de concurrentie van Celta Vigo en AEK Athene rekenen. Zij zouden de verdediger ook graag aantrekken.

Mingueza is een 23-jarige centrale verdediger die sinds zijn jeugdjaren voor FC Barcelona uitkomt. Sinds de komst van Xavi is Mingueza wat op de achtergrond verzeild geraakt. Aangezien hij zijn laatste contractjaar ingaat zou Barcelona willen meewerken aan een verkoop.

Momenteel ligt Celta Vigo in polepositie om de verdediger binnen te rijven. De onderhandelingen tussen Celta Vigo en FC Barcelona zijn weliswaar al even aan de gang. De kans is groot dat Club Brugge met een hoger bod kan uitpakken dan de Spanjaarden. Volgens Transfermarkt bedraagt zijn transferwaarde 6 miljoen euro.

Poll: Zou jij Mingueza kopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Barcelona

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024