Club Brugge krijgt plots een enorm zware klap te verwerken in dossier droomtransfer

Club Brugge krijgt plots een enorm zware klap te verwerken in dossier droomtransfer
Woensdag 10 augustus 2022 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft nog nood aan versterking. Eerder kregen ze al enkele opdoffers te verwerken op de transfermarkt. Zo grepen ze naast het jonge talent Jurgen Ekkelenkamp, die zich besloot aan te sluiten bij Antwerp.

Daarom richt Club zijn pijlen nu vol op de 24-jarige Sander Berge. Berge speelt momenteel voor Sheffield United, een club uit de Engelse tweede klasse. De ex-Genk-speler werd in de winter van 2020 voor 23 miljoen euro weggekaapt bij Genk.

Club zou volgens Het Laatste Nieuws een concreet bod van 15 miljoen euro plus bonussen neergelegd hebben voor de Noor. Sheffield heeft deze aanbieding weliswaar van tafel geveegd, de Blades willen graag hun investering in Berge terugverdienen. Wil Club Sheffield overtuigen, dan zal het ver boven het Belgische transferrecord moeten bieden.

Berge zelf zou openstaan voor een nieuwe uitdaging. Het Champions League-ticket dat Club bezit is alvast een troef. Desondanks zou de Noor toch nog even willen afwachten. Hij wil namelijk nog liever terug in de Premier League terechtkomen, de hoogste klasse van het Engelse voetbal.

Poll: Vind jij dat Berge meer dan 20 miljoen euro waard is?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sheffield United

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022