‘Anderlecht gaat deze verrassende speler aantrekken als vervanger voor Gomez’

‘Anderlecht gaat deze verrassende speler aantrekken als vervanger voor Gomez’
Woensdag 10 augustus 2022 - 14:15   I   door Redactie

Anderlecht staat op het punt twee absolute sterkhouders te verliezen. De transfer van Gomez naar Manchester City lijkt bijna rond. Maar ook Francis Amuzu zou op het punt staan paars-wit te verlaten.

Aangezien beiden op de linkerflank van het terrein spelen, zal Anderlecht een vervanger moeten aantrekken. In de Lotto Arena hebben ze vertrouwen in hun eigen jeugd. Zo zouden Noah Sadiki, Julien Duranville en Nilsson Angulo mogelijke vervangers zijn voor Gomez en Amuzu.

Toch zouden ze nog extra versterking willen aantrekken. Mochten Gomez én Amuzu vertrekken zou er anders heel wat druk op de schouders van de jonge spelers terechtkomen. Om die versterking waar te maken kijken ze naar de Amerikaanse eerste klasse.

Volgens 90Mins heeft Anderlecht interesse in de diensten van de 25-jarige DeJuan Jones. De flankverdediger speelt momenteel voor England Revolution. Jones liet vorig seizoen al enkele mooie dingen zien. Zo kon hij een keer scoren en 4 assists afleveren. Er zou nog geen sprake zijn van een concreet bod, maar paars-wit zou wel graag een permanente deal verwezenlijken.

Poll: Denk jij dat zowel Amuzu als Gomez Anderlecht zullen verlaten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  England Revolution

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022