‘Verbazingwekkend Anderlecht én AA Gent gaan de strijd aan om dit bizar target’

‘Verbazingwekkend Anderlecht én AA Gent gaan de strijd aan om dit bizar target’
Woensdag 24 augustus 2022 - 10:30   I   door Redactie

Anderlecht en AA Gent zouden graag nog enkele versterkingen aantrekken. Beide teams zijn goed aan het nieuwe seizoen begonnen. AA Gent verloor nog niet in de competitie en Anderlecht staat met 9 op 12 mooi op de vierde plaats in het JPL-klassement.

Nu zouden ze zich volgens het Eindhovens Dagblad beide willen versterken met een extra doelman. Joël Drommel is de tweede keeper van PSV en zou de club graag verlaten. Vorig seizoen mocht hij heel wat wedstrijden spelen, maar kon hij nooit overtuigen.

Daarom trok PSV deze zomer een nieuwe doelman aan. Walter Benítez is momenteel de eerste doelman bij de Eindhovenaars. Ze namen hem transfervrij over van OGC Nice. Drommel is momenteel de tweede doelman bij PSV, maar zou de club toch niet mogen verlaten.

In Nederland sluit de transfermarkt namelijk op 1 september. Volgens PSV is dat te kort dag om nog een nieuwe doelman aan te trekken. Mochten ze er toch nog een vinden, dan mag Drommel de club verlaten. Of hij bij Anderlecht of AA Gent wél als eerste doelman uitgespeeld zou worden valt ten zeerste te betwijfelen.

Bizar

Het lijkt logisch dat Joël Drommel PSV wil verlaten om meer speeltijd te verzamelen. Bij Anderlecht en AA Gent ziet het er niet meteen naar uit dat hij die rol op zich kan nemen. Anderlecht heeft Hendrik Van Crombrugge en AA Gent Davy Roef als onbetwistbare titularis tussen de palen staan.

Poll: Vind jij dat Anderlecht of AA Gent nog een extra doelman nodig heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  PSV Eindhoven

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024