De miljoenen komen eraan: Plots heugelijk nieuws voor Antwerp en Overmars

De miljoenen komen eraan: Plots heugelijk nieuws voor Antwerp en Overmars
Maandag 12 september 2022 - 21:00   I   door Redactie

Antwerp is als een speer aan het seizoen begonnen. Stamnummer 1 kan na acht wedstrijden nog steeds een perfect rapport voorleggen in de Jupiler Pro League. Enkel de Europese uitschakeling was een kleine domper op de feestvreugde.

Deze zomer hebben Antwerp en Overmars dan ook enorm hard hun best gedaan om de selectie aan te dikken. Daarvoor trokken ze onder meer Vincent Janssen, Jurgen Ekkelenkamp en Rode Duivel Toby Alderweireld aan.

Maar ook met het oog op de toekomst nam het bestuur van Antwerp enkele belangrijke beslissingen. Zo lokten ze vorige winter de 20-jarige Ecuadoriaan William Pacho naar de Bosuil. Een half jaar later kreeg hij er met Anthony Valencia al een extra landgenoot bij.

Pacho en de 19-jarige Valencia zijn intussen vaste waarden bij de hoofdmacht van Antwerp. Hun goeie prestaties zien ze nu ook beloond worden: beiden worden namelijk opgeroepen voor het nationale elftal. 

Kassa

Marc Overmars gaf onlangs in een filmpje op het YouTube-kanaal van Antwerp nog aan dat hij hoopt om binnenkort een aantal stevige uitgaande transfers te verwezenlijken. De selectie van de Ecuadorianen bij de nationale ploeg zal hun transferwaarde alvast hard de hoogte intrekken.

Overmars zal zijn goudhaantjes daardoor misschien sneller kunnen/moeten verkopen dan aanvankelijk gehoopt. De Great Old betaalde alles samen ongeveer 4,5 miljoen euro voor de Ecuadorianen. Het lijkt nu al een zekerheid dat ze een veelvoud van dat bedrag zullen opleveren. 

Poll: Zullen Pacho en Valencia na de volgende zomermercato nog op de Bosuil rondlopen?

TAGS  I  Antwerp  I  v24

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024