'Tegen déze ploeg zal Antwerp dit seizoen voor het eerst punten gaan verliezen'

'Tegen déze ploeg zal Antwerp dit seizoen voor het eerst punten gaan verliezen'
Dinsdag 13 september 2022 - 09:00   I   door Redactie

Er lijkt dit seizoen geen houden aan Antwerp. Acht ploegen hebben al een poging gedaan, allen hebben ze gefaald. Wie stopt hen voor het eerst?

Alvast Patrick Goots heeft wel een idee. De ex-Antwerp-speler en analist kent het huis als geen ander en pakt bij Eleven Insiders uit met een straffe voorspelling. "Met deze kern... Ik zou er niet van verschieten dat Antwerp 33 op 33 haalt."

Zeker niet onmogelijk, want met 24 op 24 op zak zijn de eerstvolgende drie partijen thuis tegen Seraing, uit bij KV Kortrijk en thuis tegen STVV haalbare kaarten. Als Goots gelijk krijgt, wil dat zeggen dat Antwerp het eerste puntenverlies de match daarna zou lijden.

En die vindt plaats op het veld van... Standard. Inderdaad geen simpele opdracht, zeker niet nu de Rouches aan een opmars bezig zijn. Maar als ze ook die klip omzeilen kunnen ze met een thuismatch tegen KV Oostende zelfs 39 op 39 pakken.

Straf

Daarna komen de echt moeilijke matchen, met de komst van KRC Genk, een verplaatsing naar Charleroi, een wedstrijd thuis tegen Anderlecht en een bezoek aan Club Brugge. Het zou straf zijn als Antwerp daarna ook nog een perfect parcours heeft.

Poll: Denk jij dat Antwerp 33 op 33 zal pakken?

TAGS  I  Antwerp  I  Cercle Brugge  I  Seraing  I  KV Kortrijk  I  STVV  I  Standard  I  KV Oostende  I  KRC Genk  I  Charleroi  I  Anderlecht  I  Club Brugge

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022