Club-trainer Carl Hoefkens verrassend scherp na megastunt: “Dát moet dan ook!”

Club-trainer Carl Hoefkens verrassend scherp na megastunt: “Dát moet dan ook!”
Woensdag 14 september 2022 - 09:00   I   door Redactie

Landskampioen Club Brugge heeft dinsdagavond in de Champions League uitgepakt met enorme cijfers. Ze wonnen met 0-4 op het veld van Porto en staan alleen op kop van hun poule.

Toch was niet alles rozengeur en maneschijn voor Club. Zo werd de 19-jarige Abakar Sylla na 65 minuten gewisseld voor Dedryck Boyata, maar dat was duidelijk dik tegen zijn zin. Al slenterend verliet Sylla het veld en daar voegde hij nog wat misbaar aan toe.

Na de wedstrijd kwam Carl Hoefkens op de clubwebsite van Club Brugge even terug op de beruchte fase: “Het was wel even een item bij mij dat hij te traag van het veld kwam, daar kan je namelijk geel voor krijgen en dat had hij al”, aldus Hoefkens.

“Dat zou grote gevolgen kunnen hebben voor de ploeg”, vervolgt Hoefkens. “Abakar blijft enorme stappen zetten, daar kan ik enkel tevreden over zijn”, gaat Hoefkens verder. Ook aan negatieve emoties geeft de trainer een positieve twist: “Ik ben blij dat die ontgoocheling er is bij een speler die vervangen wordt. En dat moet ook!”

Poll: Denk jij dat Sylla tegen Atlético aan de aftrap verschijnt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Porto  I  Atlético Madrid

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024