Olivier Deschacht krijgt het na overlijden van Michel Verschueren even heel moeilijk

Olivier Deschacht krijgt het na overlijden van Michel Verschueren even heel moeilijk
Woensdag 14 september 2022 - 18:00   I   door Redactie

Anderlecht verkeert momenteel in diepe rouw. Dat doet het niet door de nakende sportieve crisis, maar wel omdat ze eerder vandaag afscheid hebben genomen Michel Verschueren, ex-manager en een onbetwistbaar Anderlecht-icoon.

De ex-manager overleed deze ochtend op 91-jarige leeftijd. Met Anderlecht won Verschueren tussen 1980 en 2003 elf landstitels, drie bekers en de UEFA cup van 1983. Olivier Deschacht sloot zich in 1997 aan bij paars-wit en kende Verschueren dus heel erg goed.

Op Instagram neemt hij in een emotioneel bericht afscheid van de gewezen Anderlecht-manager. Onder de pakkende foto had Deschacht ruimte voor een even aangrijpende tekst: “Ik dacht dat je onsterfelijk was”, opent de ex-Anderlecht-speler.

Daarnaast bedankt Deschacht Verschueren voor alle steun die hij van hem gekregen heeft: “Bedankt voor de onvoorwaardelijke steun, voor de raad als het wat moeilijker ging en om je vriend te mogen zijn.” Ten slotte steekt Deschacht alle nabestaanden nog een hart onder de riem: “Veel sterkte aan familie en vrienden.”

 

Poll: Vind jij dit een mooi bericht van Olivier Deschacht?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024