Na onheilspellende uitspraak: Vrouw Eric Gerets gaat in detail over zijn gezondheid

Na onheilspellende uitspraak: Vrouw Eric Gerets gaat in detail over zijn gezondheid
Zondag 18 september 2022 - 13:30   I   door Redactie

Iedereen mag dan de mond vol hebben over de Gouden Generatie Rode Duivels, maar daarvoor was er óók een geweldige lichting. Die nu wel een dagje ouder wordt.

De lichting die in 1986 furore maakte met een vierde plaats op het WK in Mexico bijvoorbeeld. Met rechtsachter Eric Gerets als één van de boegbeelden. De Leeuw is ondertussen ook al 68 jaar en sukkelt sinds zijn hersenbloeding in 2012 al veel langer met zijn gezondheid.

In Frankrijk doken de voorbije week onheilspellende geruchten op over zijn toestand, die bovendien gestaafd werden door uitspraken van Gerets zelf die aangaf dat het steeds slechter gaat met zijn lichaam - hij zou door evenwichtsstoornissen meermaals vallen - en hij amper nog buitenkomt.

Maar dat werd bij Sudpresse deels weerlegd door zijn vrouw Virginie Neuray. "Eric heeft inderdaad moeite met stappen, maar hij lacht veel en hij kan zich nog goed uitdrukken", klonk het. "Hij is zelfs op vakantie met vrienden in Mallorca. Dat wil toch zeggen dat het helemaal zo slecht niet gaat." Goed om te horen.

Poll: Vond je Eric Gerets een goede speler?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022