Antwerp schrikt op: Na de match plots complete escalatie van situatie Lamkel Zé

Antwerp schrikt op: Na de match plots complete escalatie van situatie Lamkel Zé
Maandag 03 oktober 2022 - 10:00   I   door Redactie

Zondag smeerde Didier Lamkel Zé en KV Kortrijk Antwerp hun eerste competitienederlaag van het seizoen aan. Zo komt er een einde aan de reeks van de Great Old, dat met 27 op 30 nog steeds aan de leiding staat in het klassement.

Eén van de absolute smaakmakers van de wedstrijd was Didier Lamkel Zé. Al voor aanvang van de match was er veel te doen over de eerste wedstrijd van de Kameroener tegen zijn voormalige werkgever. Al na een dikke 20 minuten wist Lamkel Zé de assist voor de openingstreffer af te leveren.

En dat vierde hij alsof hij zelf gescoord had, mét de nodige (Antwerp-)bekers die hem rond de oren vlogen. Kortrijk won de match dus met 2-1, maar daar bleef het niet bij. Op een livestream op zijn Instagram na de wedstrijd riep Lamkel Zé nog: “Fuck Antwerp!” , met een middelvinger als extra toevoeging.

Ondanks de provocaties gingen enkele ‘Antwerp-supporters’ na de wedstrijd ferm over de schreef door racistische berichten naar de Kameroener te sturen. Een aantal van die berichten deelde hij op zijn Instagram-verhaal. “N*geraap” en “Afrikaanse bananenhoerenzoon” waren maar enkele van de lelijke reacties die Lamkel Zé ontving.

Poll: Vind jij de berichten van de 'Antwerp-fans' problematisch?

TAGS  I  Antwerp  I  KV Kortrijk

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022