'Kogel door de kerk: Ronaldo kan ManU verlaten voor enorm verrassende club'

'Kogel door de kerk: Ronaldo kan ManU verlaten voor enorm verrassende club'
Dinsdag 04 oktober 2022 - 16:00   I   door Redactie

Een geslaagd huwelijk is het nooit geweest. Dat zowel Cristiano Ronaldo als Manchester United ondermaats blijven presteren zorgt nu voor een breuk.

De Portugees wil al langer weg omdat de slechte resultaten van ManU niet aan zijn hoge verwachtingen voldoen. The Telegraph weet nu dat ook trainer Erik ten Hag zijn toestemming gegeven heeft voor een vertrek tijdens de winterstop. Exit CR7.

Alleen blijft dan natuurlijk de vraag waar Ronaldo naar toe zou gaan. De Britse krant stelt dat het Saoedische Al-Hilal afgelopen zomer de enige club was die een concreet bod deed. Een aanbieding die hij weigerde omdat hij Champions League wil spelen.

Maar naar verluidt valt in Europese makelaarskringen te horen dat geen enkele club die in de Champions League aan de slag is noch de centen heeft, noch de wil om de aanvaller binnen te halen.

38 jaar

Er is effectief altijd kans op ruzie in de kleedkamer omwille van de eergierigheid van Ronaldo. Dus klinkt het dat het toch wel eens Al-Hilal zou kunnen worden. Dat zou een verrassing van formaat zijn, maar iemand die in februari 38 wordt heeft natuurlijk minder keuze.

Poll: Denk jij dat Ronaldo nog iets kan tonen in de Champions League?

TAGS  I  Manchester United  I  Portugal  I  Al-Hilal

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022