Francky Dury laat zich uit over Belgische topclub: "Dat vond ik echt schrijnend"

Francky Dury laat zich uit over Belgische topclub:
Dinsdag 11 oktober 2022 - 12:30   I   door Redactie

Hij mag (voorlopig) dan niet meer aan de slag zijn als trainer, in het Belgische voetbal is Francky Dury nog altijd een naam als een klok.

En dus zocht De Krant van West-Vlaanderen hem op om zijn mening te vragen over de Jupiler Pro League en dan vooral de G6. Opvallend was daarbij wat hij over Anderlecht te vertellen had. 

"In Anderlecht ben ik het meest ontgoocheld", aldus Dury. "Een kwalificatie voor de poulefase van de Conference League vieren alsof je de titel gewonnen hebt? Dat vond ik schrijnend. Het tij zal snel moeten keren, of de top vier is weg."

Bijzonder streng van de dinsdag 65 geworden Dury, maar hij herinnert zich natuurlijk nog levendig het grote paars-wit dat hij met Zulte Waregem in 2012-2013 zelfs bijna klopte in de strijd om de titel.

Poll: Vond jij het ook schrijnend dat Anderlecht de kwalificatie zo vierde?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024