Het loopt helemaal mis: Yaremchuk zorgt voor grote problemen bij Club Brugge

Het loopt helemaal mis: Yaremchuk zorgt voor grote problemen bij Club Brugge
Vrijdag 28 oktober 2022 - 21:00   I   door Redactie

Het zat eraan te komen. Al bij de komst van Roman Yaremchuk werden twijfels geuit bij zijn transfer en die komen nu uit.

Want de grote vraag was hoe de Oekraïner zou reageren als hij eens niet zou spelen. Bij AA Gent was immers al gebleken dat hij over een stevige persoonlijkheid beschikt en het eigenbelang wel eens boven dat van het team wil zetten.

Dus zo goed als zeker is dat de reden waarom Yaremchuk vrijdag opeens en onverwacht niet in de selectie voor de wedstrijd tegen KV Oostende van zaterdag zat. Wellicht gebotst met Carl Hoefkens net zoals Noa Lang een paar weken geleden.

"De oorzaak voor de niet-selectie is niet gekend", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Wél bleek tijdens de vrijdagtraining dat Yaremchuk ook tegen KV Oostende niet in de basiself zou staan." Waarna de krant ook dezelfde redenering maakt.

Ongenoegen

"Mogelijk uitte de Oekraïner daarover zijn ongenoegen en viel hij op die manier uit de selectie, waar hij in principe altijd deel van uitmaakt. De aanvaller is in ieder geval helemaal fit, van een incident eerder de week was er evenmin sprake."

Maar dát er meer aan de hand is blijkt ook uit het feit dat noch Club Brugge, noch de entourage van de speler tegenover HLN wilden ingaan op de affaire. Afwachten of Yaremchuk maandag meereist naar Leverkusen of niet. 

Recordsom

Maar feit is dat het bestuur van blauw-zwart helemaal niet gediend zal zijn met dit soort problemen. Zij betaalden immers geen recordsom van zestien miljoen euro voor een spits die én niet speelt én zich nog eens nukkig gedraagt ook. Wordt vervolgd.

Poll: Denk je dat het nog goedkomt met Yaremchuk bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Benfica  I  Sevilla

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023