Courtois en Hazard kunnen écht niet geloven wat hen overkomt: “Héél vreemd”

Courtois en Hazard kunnen écht niet geloven wat hen overkomt: “Héél vreemd”
Maandag 31 oktober 2022 - 12:30   I   door Redactie

Bij Champions League-winnaar Real Madrid lopen er twee Rode Duivels rond. De ene is een titularis, de andere moet het doen met sporadische invalbeurten.

Voor aanvang van de zondagwedstrijd tegen Girona werd er in de Spaanse media meermaals geopperd dat de kans groot was dat Eden Hazard speelminuten zou krijgen.

De kapitein van de Duivels bleef weliswaar heel de wedstrijd op de bank. Courtois — die wel gewoon tussen de palen stond — speelde met Los Blancos 1-1 gelijk tegen de achttiende in de Spaanse eerste klasse.

Eerder vorige week verloren ze ook met 3-2 tegen RB Leipzig. Na die wedstrijd liet Courtois zijn onvrede (over zijn ploegmaats) al blijken. Ook zondag was de doelman niet tevreden: “Deze week waren we niet zo goed als we hadden moeten zijn.”

Handsbal

“We misten ritme in beide wedstrijden, maar we moeten ook naar onszelf kijken. We hadden een paar tegenaanvallen die we niet wisten af te maken”, aldus Coutois bij Movistar+. De gelijkmaker kwam er na een penalty wegens een handsbal van Asensio.

“Ze zeggen dat het via een deviatie was, in de Champions League wordt dit niet gefloten. Het is heel vreemd. We weten niet wanneer het handspel is en wanneer niet”, concludeert de doelman. Hieronder kan je de beelden bekijken. 

Poll: Vind jij dat Girona terecht een penalty gekregen heeft?

TAGS  I  Real Madrid  I  Girona  I  Rode Duivels

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023