Publiekslieveling viseert RSCA-eigenaar Coucke: “Gheysens zorgt daar wél voor!”

Publiekslieveling viseert RSCA-eigenaar Coucke: “Gheysens zorgt daar wél voor!”
Zaterdag 05 november 2022 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht lijkt de laatste weken stilaan uit zijn crisis te kruipen. Zondag zou een overwinning tegen Antwerp de ommekeer compleet maken.

Na de match tegen Anderlecht wacht SK Beveren Antwerp op in de Beker van België. Bij SK Beveren speelt ene Dieumerci Mbokani. Mbokani liet zich bij de Gazet van Antwerpen uit over de malaise bij paars-wit. “Het doet pijn, want ik heb heel mooie tijden beleefd bij Anderlecht”, opent Dieu.

“Er waren misschien redenen om Mazzu te ontslaan, maar je moet vooral kijken wat er op het veld staat, het ontbreekt aan ervaren klassespelers” gaat de ex-Gouden Schoen verder. “Voorin heb je Refaelov, achterin Vertonghen en Hoedt, maar verder? De directie heeft tijdens de mercato duidelijk slechte keuzes gemaakt.”

“Je hebt natuurlijk geld nodig. Dankzij Gheysens doet Antwerp nu wél mee voor de titel. Maar het is niet omdat je hem bij Anderlecht zet, dat de problemen van Anderlecht in één klap opgelost zijn. Dan kan je nog de verkeerde spelers halen, zoals Coucke in de eerste jaren deed bij paars-wit”, concludeert Mbokani.

Anderlecht

Dieumerci Mbokani speelde in een ver verleden zelf bij Anderlecht. De spits ontpopte zich tot een publiekslieveling en won er in totaal drie titels én een Gouden Schoen. Hij wist 48 keer te scoren in 79 wedstrijden voor paars-wit.

Poll: Wie zou jij het liefst als eigenaar hebben van jouw club?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  SK Beveren

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024