‘Opluchting bij Charles De Ketelaere: Real Madrid komt Duivel uit de nood helpen’

‘Opluchting bij Charles De Ketelaere: Real Madrid komt Duivel uit de nood helpen’
Zaterdag 05 november 2022 - 16:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere besloot deze zomer Club Brugge te verlaten en richting Italië te trekken. Hij tekende een contract tot medio 2027 bij AC Milan.

Bij AC Milan lukt het Charles De Ketelaere vooralsnog niet om door te breken. De jonge Rode Duivel wist nog niet te scoren voor zijn nieuwe ploeg, maar blijft wel vertrouwen krijgen van trainer Pioli.

Het Spaanse AS pakte zaterdag uit met heel goed nieuws voor De Ketelaere. Champions League-winnaar Real Madrid verhuurt momenteel Brahim Diaz aan AC Milan, maar zou hem deze zomer willen terughalen.

AC Milan wilde hem wel definitief overnemen, maar Real heeft bevestigd dat Diaz volgend seizoen één van de vaste waarden op het middenveld moet worden. Real ziet in hem de ideale vervanger voor Asensio.

Basisplaats

Diaz is een rechtstreekse concurrent op de positie van De Ketelaere en wist dit seizoen al vier keer te scoren. De Spanjaard verschijnt vaak aan de aftrap bij de Italiaanse landskampioen. Volgend seizoen zal De Ketelaere alvast geen rekening meer moeten houden met zijn 'rivaal'.

Poll: Zal De Ketelaere voor het WK nog weten te scoren bij AC Milan?

TAGS  I  Real Madrid  I  AC Milan

donderdag 9 februari 2023

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023