'Het wordt toch stilaan zorgwekkend: Antwerp en Club Brugge moéten gaan reageren'

'Het wordt toch stilaan zorgwekkend: Antwerp en Club Brugge moéten gaan reageren'
Zondag 06 november 2022 - 08:30   I   door Redactie

De twee tenoren van de Jupiler Pro League heten Antwerp en Club Brugge, toch als het op financiële slagkracht aankomt. Maar dat is niet genoeg.

Dat is KRC Genk aan het bewijzen. De Limburgers stomen door de competitie en staan ondertussen al tien en elf punten voor op respectievelijk Antwerp en Club Brugge. Al hebben die wel een match minder gespeeld.

Maar voor Het Nieuwsblad is het duidelijk: "Met zoveel achterstand moeten Antwerp en Club Brugge zondag gaan reageren. Niet simpel: de tegenstanders heten Anderlecht en AA Gent." Afwachten inderdaad of ze dichterbij kunnen kruipen.

Anders zou Genk wel eens definitief vertrokken kunnen zijn. Zeker omdat er volgende week een onderling duel tussen Club Brugge en Antwerp op het programma staat, waarbij één van de twee dus sowieso opnieuw punten zal verliezen. 

Poll: Denk jij dat Genk nog ingehaald zal worden in de reguliere competitie?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

vrijdag 3 februari 2023

donderdag 2 februari 2023

woensdag 1 februari 2023