Marc Degryse shockeert paars-witte supporters: “Dát zal hen echt niet lukken!”

Marc Degryse shockeert paars-witte supporters: “Dát zal hen echt niet lukken!”
Maandag 07 november 2022 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht kwam gisteren niet verder dan een gelijkspel op het veld van Antwerp. De fans van de recordkampioen voelden zich bestolen nadat ze geen strafschop kregen voor een fout op Amuzu.

Marc Degryse ging in zijn analyse van de wedstrijd bij Het Laatste Nieuws niet dieper in op die penaltyfase. Hij besloot om naar het grotere plaatje te kijken: “Bij Anderlecht zijn de problemen ondertussen nog lang niet opgelost. Ik heb me geërgerd aan de vele technische fouten.”

“Hoe vaak werd een simpel passje niet met de juiste balsnelheid gestoken?”, vraagt de analist zich af. “Met Veldman kiest paars-wit voor een ander soort voetbal, maar ik denk dat ze hun ambitie om play-off 1 te halen toch moeten bijstellen. Zéker omdat de sfeer er nog lang niet goed zit.”

Play-off 1 halen zal volgens Degryse dus niet lukken. “Het geval-Hoedt en de vervanging van Silva zullen de rust in de tent niet meteen terugbrengen, vermoed ik”, gaat Degryse verder. Eén ding valt hem op: “RSCA kan géén matchen winnen op mentaliteit en strijd, dat blijf ik vaststellen!” 

Poll: Zal Anderlecht play-off 1 halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024