Aster Nzeyimana en co. zien déze ex-Club-trainer als mogelijke T1 voor Anderlecht

Aster Nzeyimana en co. zien déze ex-Club-trainer als mogelijke T1 voor Anderlecht
Woensdag 16 november 2022 - 21:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht gaan ze de komende maanden heel wat dingen zien veranderen. Met de komst van Jesper Fredberg zal er alvast een nieuwe trainer aangesteld worden.

Bij de voetbalpodcast 90 minutes laten Aster Nzeyimana en zijn gasten zich uit over wie de nieuwe trainer van Anderlecht moet worden. Ze komen uit bij een verrassende optie: Alfred Schreuder. De Nederlandse voormalige Club-trainer lijkt zijn draai in Amsterdam maar niet te vinden en dat is best zacht uitgedrukt.

“Stel je voor dat ze bij Ajax deze week beslissen om Schreuder aan de kant te schuiven, zou hij dan iets voor Anderlecht zijn?” , vraagt Evert Winkelmans zich af. “Ik denk wel dat die zou mogen komen, ja!”, dient Anderlecht-fan Sam Kerkhofs hem als antwoord. “Ik zou met Veldman durven doorgaan”, oppert Aster Nzeyimana.

“Ik vind dat hij zo een goede indruk maakt!” , gaat Nzeyimana verder. De aflevering werd voor de aanstelling van Fredberg als CEO opgenomen. Intussen weten we dat Veldman niet langer T1 zal blijven bij Anderlecht, dus Aster zal zijn wens nog niet meteen in vervulling zien gaan.

Poll: Zou jij Alfred Schreuder graag als trainer van Anderlecht zien?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Ajax

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024