‘De Rode Duivels hebben beslist: Híj moet de opvolger van Roberto Martinez worden’

‘De Rode Duivels hebben beslist: Híj moet de opvolger van Roberto Martinez worden’
Maandag 05 december 2022 - 10:00   I   door Redactie

Nu Roberto Martinez niet langer de bondscoach is van de Rode Duivels moet er een opvolger aangesteld worden. Er zijn heel wat nemen die we veelvoudig zien opduiken.

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Lukaku, De Bruyne en Courtois inspraak zouden krijgen in het aanstellen van een nieuwe bondscoach. Volgens La Dernière Heure hebben enkele niet nader genoemde Duivels inmiddels ook laten weten welke richting ze uit willen gaan.

Volgens het Waalse medium geven ze de voorkeur aan een grote naam uit het buitenland óf aan Vincent Kompany. Kompany is weliswaar nog maar een half jaartje aan de slag als trainer van Burnley, waarmee hij het bijzonder goed doet. Het zou dan ook logisch zijn als de trainer het zelf te vroeg vindt om bondscoach te worden.

LDH meent te weten dat de spelersgroep een andere Belgische trainer echt niet ziet zitten. Dat zou slecht nieuws zijn voor degenen die bijvoorbeeld Clement of Preud’homme als ideale opvolger voor Martinez zien. De krant meldt wel dat ook Henry, met Vermaelen als assistent, een optie is voor de spelersgroep.

Poll: Zou jij Henry, met Vermaelen als assistent, graag de nieuwe bondscoach zien worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Burnley

maandag 6 februari 2023

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023