Trainer Brian Riemer voert meteen veranderingen door: “Dát Anderlecht wil ik zien!”

Trainer Brian Riemer voert meteen veranderingen door: “Dát Anderlecht wil ik zien!”
Woensdag 07 december 2022 - 21:30   I   door Redactie

Anderlecht heeft onlangs zijn nieuwe hoofdcoach voorgesteld. Brian Riemer was tot voor kort aan de slag als assistent bij Brentford en zal nu voor het eerst hoofdtrainer worden.

De Deen heeft intussen bij Mauve TV zijn eerste interview als Anderlecht-trainer gegeven. Daar had hij het onder meer over het spelbeeld dat hij voor ogen heeft: "Het team dat ik wil zien, is een agressief Anderlecht. Ik wil dat we het veld betreden met energie, snelheid en kracht.”

“Ik wil dat we een team zijn dat moeilijk te ontrafelen is”, gaat Riemer verder. “Ik wil een team dat snel opnieuw de bal verovert, dat het initiatief nooit aan de tegenstander laat. Ik wil dat we al onze energie aanwenden, in elke match! We moeten tonen hoeveel talent we in deze kern hebben.”

“En we mogen niet bang zijn om fouten te maken. We moeten tonen dat we willen voetballen, en dat we met ons voetbal ook willen entertainen. Dat opportunisme, die vrijheid en dat zelfvertrouwen, dat is het Anderlecht dat ik wil zien”, concludeert de nieuwe trainer. “Hopelijk slagen we daar snel in.”

Poll: Zal Riemer bij de start van het volgende seizoen nog steeds T1 zijn bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023