Philippe Clement onder de indruk van Bruggeling: "Hij wil hem graag bij Monaco"

Philippe Clement onder de indruk van Bruggeling:
Donderdag 08 december 2022 - 17:00   I   door Redactie

Trainers durven doorgaans graag vissen in een vijver die ze goed kennen. Dat is niet anders voor Monaco-trainer Philippe Clement.

En als er nu één plaats is waar onze landgenoot goed thuis is, dan wel Brugge. Clement was niet alleen lang succesvol als speler en tot vorig jaar ook als trainer bij Club Brugge, maar kent ook buur Cercle Brugge als zijn broekzak.

Als tegenstander en omdat ze in hetzelfde stadion gehuisvest waren, maar uiteraard ook omdat groen-zwart nu al een aantal jaar AS Monaco heeft als moederclub. En in die hoedanigheid worden er wel vaker spelers uitgewisseld.

De volgende in de rij is Jesper Daland, de 22-jarige Noorse centrale verdediger van Cercle Brugge. "Cercle staat voor opleiding en wij staan er open voor als spelers zich kunnen verbeteren en de volgende stap in hun carrière kunnen maken" aldus Carlos Avina in Het Nieuwsblad.

Veel belangstelling

"Jesper is zo iemand", onthult de groen-zwarte sportief directeur. "Veel clubs volgen hem maar ook Philippe Clement kwam onder de indruk van Jesper en wil hem graag bij AS Monaco in zijn kern."

Poll: Denk je dat Clement ook nog spelers gaat wegplukken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Cercle Brugge

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023