Nieuw plan voor Duivel Romelu Lukaku na WK-ontgoocheling: “Een wintertransfer”

Nieuw plan voor Duivel Romelu Lukaku na WK-ontgoocheling: “Een wintertransfer”
Maandag 12 december 2022 - 10:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku was op het wereldkampioenschap de man die in één helft de problemen van de Belgen moest oplossen. De spits had het geluk weliswaar niet aan zijn zijde en miste meerdere kansen om de overwinning te bemachtigen.

Na de uitschakeling trok de Inter-spits richting de Seychellen. Zaterdag wachtte hij zijn ploegmaats van Inter op in het trainingscentrum in Milaan. Zij keerden terug van een trainingskamp op Malta. Lukaku zijn plan werd aangepast, want waar hij naar verluidt mee wilde op trainingskamp, werd hem dat verboden.

Inter wil geen risico's meer nemen en wil zijn herstel dan ook niet versnellen. Het doel van trainer Inzaghi is om Lukaku 100% fit te krijgen voor de topwedstrijd tegen competitieleider Napoli, op 4 januari”, klinkt het bij voetbaljournalist Gianluca Di Marzio over dat aangepaste plan. "De komende dagen zal hij wat groepswerk en oefeningen doen."

La Gazzetta dello Sport spreekt dan weer over een ‘transfer’: “Big Rom moet worden beschouwd als een echte wintertransfer voor Inter. Hij was in juni 'naar huis' teruggekeerd, dankzij een meesterlijke zet op de mercato, maar tot nu toe speelde hij weinig tot niets voor de Nerazzurri.”

Poll: Zal Lukaku in de tweede seizoenshelft (minstens) 15 goals scoren voor Inter?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Inter

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024