Imke Courtois heeft opeens verontrustend nieuws voor Club Brugge: "Stel je voor"

Imke Courtois heeft opeens verontrustend nieuws voor Club Brugge:
Vrijdag 13 januari 2023 - 11:00   I   door Redactie

Het is niet enkel bij Anderlecht dat er dingen verkeerd lopen, ook bij Club Brugge is er vanalles aan de hand.

Maar het ergste is nog altijd dat de landskampioen in de rangschikking zo ver is teruggezakt. Vierde slechts op 15 punten van leider KRC Genk, 8 punten van nummer twee Union en 5 punten van nummer drie Antwerp. Alarmerend voor de titel, maar het zou natuurlijk nog veel erger kunnen.

En dat is ook wat Imke Courtois aanhaalt in haar column in De Zondag. “Het is nu aan Parker, ik ben benieuwd. Want ze moeten niet alleen naar boven kijken, ze kunnen ook uit de top vier vallen, stel je voor.” Het zou een horrorscenario zijn, maar niet eens zó onwaarschijnlijk.

Vlak achter blauw-zwart zitten immers ook nog wat ploegen te drummen voor de vierde en laatste stek in play-off 1. Nummer vijf AA Gent staat op amper 3 punten, met achtervolgers Standard en Westerlo ook maar op 4 punten achterstand. Club Brugge kan dus echt niet op zijn gemak zijn.

Poll: Denk jij dat Club Brugge uit de top vier gaat vallen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024