'Alarmcode rood: Politiediensten ingeschakeld, Wouter Vandenhaute gaat toch afhaken'

'Alarmcode rood: Politiediensten ingeschakeld, Wouter Vandenhaute gaat toch afhaken'
Vrijdag 20 januari 2023 - 17:15   I   door Redactie

Na de thuisnederlaag tegen Zulte Waregem staat Anderlecht zondag voor een 'degradatiematch' op het veld van Seraing.

Want als de Brusselaars opnieuw zouden verliezen tegen de rode lantaarn, dreigen ze echt wel in het degradatiemoeras terecht te komen. Met alle gevolgen vandien. En de situatie met de supporters is al zo explosief.

In die optiek schrijft Het Nieuwsblad dat het allesbehalve zeker is dat voorzitter Wouter Vandenhaute die partij zal bijwonen. "De veiligheidsdiensten verwachten een woelige namiddag en dus moet er afgewogen worden of de belaagde voorzitter zal komen."

In de eerste plaats omdat er na twee matchen zonder opnieuw paars-witte fans zijn toegelaten. "De politiediensten zijn op hun hoede omdat er mogelijk heethoofden van RWDM en/of Standard de boel kunnen komen oppoken én de harde kern van Ajax die van Anderlecht kunnen komen steunen."

Warm

"Het belooft een warme namiddag te worden en dat in een partij dat Anderlecht absoluut moet winnen." Het Anderlecht-bestuur met Jesper Fredberg en Kenneth Bornauw zou wel present tekenen, maar de kans is dus reëel dat Wouter Vandenhaute de match niet live bijwoont.

Poll: Wat moet Vandenhaute volgens jou doen?

TAGS  I  Seraing  I  Anderlecht

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024