Victor Vazquez kan Club Brugge-fans verrassen en onverwachts comeback maken

Victor Vazquez kan Club Brugge-fans verrassen en onverwachts comeback maken
Donderdag 26 januari 2023 - 16:00   I   door Redactie

In een ver verleden maakte Victor Vazquez het mooie weer bij Club Brugge. Hij speelde tussen 2011 en 2016 voor de huidige landskampioen.

De Spanjaard kwam in totaal 173 keer in actie voor Club. Hij maakte 25 doelpunten en leverde daarbovenop 50 assists af bij blauw-zwart. In 2020 keerde hij al even terug in België bij KAS Eupen, maar daar stond hij in totaal maar 13 minuten op de mat.

Na zijn mislukte passage bij Eupen, werd hij opgepikt door LA Galaxy. Momenteel speelt hij bij Toronto, in de Amerikaanse MLS. Vazquez ziet zijn contract daar aan het einde van het jaar aflopen. De 35-jarige Spanjaard zou dus wel eens een transfer kunnen maken.

Die overstap zou normaal wel pas voor volgende zomer of zelfs volgende winter zijn, want Vazquez speelt pas sinds november voor zijn nieuwe club. In Amerika is het seizoen nog niet begonnen, maar vorig jaar wist de aanvallende middenvelder twee keer te scoren en vier assists uit te delen.

Club Brugge

Een terugkeer naar Club Brugge als speler lijkt niet realistisch, maar Vazquez heeft een aantal jaren geleden al laten weten dat blauw-zwart de club van zijn hart is: "Ze hebben me heel wat moois gegeven."

"En je weet nooit: misschien kan ik op een dag terugkeren in welke functie dan ook en zo de club helpen om nog beter te worden”, aldus Vazquez in 2019. “De mensen respecteren mij daar en ik respecteer hun ook!”

Poll: Zou jij Victor Vazquez graag bij jouw favoriete JPL-club zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Toronto  I  LA Galaxy

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023

zaterdag 18 maart 2023