'Anderlecht gaat dan toch nog een indrukwekkende versterking bij de A-kern halen'

'Anderlecht gaat dan toch nog een indrukwekkende versterking bij de A-kern halen'
Vrijdag 03 februari 2023 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft er een enorm frustrerende wintermercato opzitten, maar zou desondanks toch nog een gouden zaak kunnen doen.

Want Het Nieuwsblad weet dat er wel eens een heel onverwachte versterking bij de A-kern zou kunnen komen. Met name Henrik Bellman, de aanvallende middenvelder die midden januari overkwam van de Zweedse tweedeklasser Ostersund.

"In zijn eerste twee wedstrijden bij de RSCA Futures in de Challenger Pro League maakte hij meteen indruk. Bij zijn debuut tegen Lierse Kempenzonen was hij goed voor een doelpunt en een assist, afgelopen weekend toonde hij zich tegen Virton opnieuw trefzeker."

En de krant is lyrisch over de 23-jarige Bellman. "Zijn doelpunten waren niet zomaar goaltjes. Het waren parels." Waardoor het nu eigenlijk al zeker is dat zijn optie in het contract tot juni 2023 voor twee bijkomende jaren gelicht zal worden.

Extra

Hijzelf hoopt in de Zweedse pers snel op een kans in de A-kern en HNB ziet dat er ook vrij snel van komen. Waardoor de Brusselaars dan toch nog een extra en verrassende versterking in het aanvallende compartiment bij zouden hebben.

Poll: Denk je dat Bellman het ook zou kunnen waarmaken in de A-kern?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ostersund

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023