Jesper Fredberg en co. kijken op: “Ik wil de vervanger van Vandenhaute worden!”

Jesper Fredberg en co. kijken op: “Ik wil de vervanger van Vandenhaute worden!”
Maandag 06 februari 2023 - 19:30   I   door Redactie

Wouter Vandenhaute zette op aandringen van heel wat Anderlecht-supporter onlangs een stap opzij. CEO’s Bornauw en Fredberg namen de dagelijkse leiding van de club over.

Toch willen er nog steeds heel wat fans dat Vandenhaute ook écht vertrekt bij Anderlecht. Er zijn kennelijk al mensen die azen op zijn plaatsje. Eén van hen is Sven Mary, de topadvocaat.

“Het is een droom van me om in het voetbal werkzaam te zijn”, laat hij weten bij La Dernière Heure. “Om manager van een club te zijn, moet je goed op de hoogte zijn van voetbal en alle juridische aspecten die ermee samenhangen.”

“Als ik zie hoe Anderlecht vandaag wordt geleid, ja, dan zou ik kandidaat kunnen zijn”, verklapt hij. “Het wordt tijd dat we luisteren naar mensen die echt verstand hebben van voetbal!”

Mary

De advocaat was jeugdspeler bij Anderlecht en is altijd grote fan gebleven. Hij is ook een raadgever van heel wat voetballers. Aangezien Vandenhaute onder vuur ligt, zou er binnenkort misschien wel een plaatsje vrij kunnen komen in het management.

Poll: Denk jij dat Mary een betere voorzitter zou zijn dan Vandenhaute?

TAGS  I  Anderlecht

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023

vrijdag 24 maart 2023