Royal Antwerp kan enorme jackpot binnenhalen: “Het is gewoon niet te geloven!”

Royal Antwerp kan enorme jackpot binnenhalen: “Het is gewoon niet te geloven!”
Maandag 06 februari 2023 - 20:00   I   door Redactie

Antwerp wist zondag niet de scalp van Club Brugge te nemen. De Great Old speelde zonder sterkhouder Stengs gelijk tegen de landskampioen.

Aanvallend liet Stamnummer 1 te weinig zien, maar verdedigend stonden ze bijzonder sterk. Eén van de absolute uitblinkers was Arthur Vermeeren. Verschillende kranten waren lyrisch over de middenvelder.

Bij La Dernière Heure waren ze onder de indruk van de tiener: “Hij creëert ruimtes voor zijn ploegmaats, of sluit ze af voor zijn tegenstanders. Hij maakt zelden verkeerde keuzes en zijn volwassenheid maakt indruk!”

“Het is niet te geloven dat hij pas deze week achttien wordt. Hij speelt op het middenveld alsof hij er al jaren meedraait”, klinkt het dan weer bij Het Nieuwsblad. “En hij heft geen schrik om de anciens te sturen of te berispen.”

Transfer

De kans dat Vermeeren Antwerp snel gaat verlaten lijkt bijzonder klein. De tiener zal normaal nog een aantal seizoen bij de Great Old blijven, waardoor ze zijn waarde nog enorm kunnen zien stijgen.

Momenteel wordt die waarde rond 500.000 euro geschat, al vond die schatting wel in november 2022 plaats. Hij ligt nog onder contract tot medio 2024. “Laat hem maar rustig groeien”, liet manager Jaecques in januari nog optekenen.

Poll: Hoeveel zal Vermeeren opbrengen eens hij verkocht wordt?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

zaterdag 1 april 2023

vrijdag 31 maart 2023

donderdag 30 maart 2023